Vi söker alltid nyA medarbetare

Göteborgs Konstruktionsbyrå växer och vi söker ständigt efter medarbetare med rätt kompetens som kan bidra till att vi kan fortsätta leverera tjänster med hög kvalitet. Vi söker engagerade personer med varierande erfarenhet som vill ta eget ansvar och som gärna arbetar i grupp.

På Göteborgs Konstruktionsbyrå fokuserar vi på att vara ett tydligt produktionsstöd åt våra beställare/byggentreprenörer, är du van att vara- eller har önskan att komma närmre produktion i din anställning som byggingenjör så ger vi dig möjligheten. Vore detta något för dig, tveka inte att skicka in en spontanansökan så återkopplar vi.

JUST NU SÖKER VI

INGENJÖR med villa-bakgrund

Just nu söker vi en erfaren projektör inom byggnadskonstruktion med inriktning mot industriell projektering för husbyggnad. Som person är du engagerad och besitter en god samarbetsförmåga. Du har ett intresse för byggnadskonstruktion och projektering. I ditt arbetssätt är du strukturerad och har en god planeringsförmåga. Erfarenhet av projekteringsverktyget Revit är en förutsättning.

JUST NU SÖKER VI

erfaren projektör

Vi söker även en erfaren projektör inom byggnadskonstruktion med minst 4 år arbetslivserfarenhet.
Som person är du engagerad och besitter en god samarbetsförmåga. Du har ett intresse för byggnadskonstruktion och projektering. I ditt arbetssätt är du strukturerad och har en god planeringsförmåga. Erfarenhet av projekteringsverktyget Revit är en förutsättning.

Hör av dig till någon utav oss!

Eric Kristiansson
Byggingenjör
+4670 291 63 64eric.kristiansson@gb-k.se
Robin Nilsson
Civilingenjör
+4676 798 71 12robin.nilsson@gb-k.se